OVER ONS

Deze blog voor en over hooggevoelige kinderen is eigendom van Scrivo Media, de uitgeverij van Mark Hemmer en Josina Intrabartolo. Deze uitgeverij is gespecialiseerd in hooggevoeligheid / hoogsensitiviteit en aanverwante thema’s. Niet voor niets hanteren wij de de naam: boeken met gevoel.

Geïnspireerd door onze eigen kinderen brachten wij tien jaar geleden ons eerste boek uit voor hooggevoelige kinderen: ‘Langmuts is een held’. Nog altijd is dit gevoelige kaboutertje een van de toppers uit ons assortiment.

In de loop der jaren zijn daar tientallen boeken bijgekomen, zoals de serie van ‘Draakje Vurig’, de SmoeltjesSchriften en de Kanguru-tipgidsen. Inmiddels maken we boeken over allerlei onderwerpen die samenhangen met hooggevoeligheid.

Laagdrempelig

Deze blog voor en over hooggevoelige kinderen is bedoeld voor (zoekende) ouders, leerkrachten, grootouders en andere belangstellenden. We willen hen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met hooggevoeligheid en andere thema’s. De gepubliceerde artikelen zijn geschreven door Josina Intrabartolo en kindercoach Janina Dubbeld. Zij zijn soms eerder gepubliceerd, onder meer op de Facebook-pagina van Scrivo Media.

Bezoek onze Facebook-pagina